Publisert av: henningssykkelblogg | april 8, 2011

Årets første sykkeltur.

I dag hadde jeg min første sykkeltur i år. Skulle være en prøve og test tur av nytt utstyr og diverse. Det ble første litt asfalt, så smale grusveier for så å gå over til smale stier. Deilig, men ennå litt snø og is i skogen. Også ganske gjørmete. Alt fungerte perfekt bortsett fra fartsmålern til Polar pulsklokka mi. Ville ikke vise fart, men dette ble ordnet når jeg kom hjem. Noe feil på innstilling i klokke ! Jeg bruker Polar sin tidligere toppmodell Polar S725x Tour Editon. Har mye mer enn jeg trenger, men den har alt en trenger til sykling også temp og høydemåler som jeg trenger når jeg skal på topptur på ski. Hadde litt mye klær på også, Devolds ulltøy havnet i skapet til neste vinter. Blir bare superundertøy neste gang.

Bruker en lett vindtett og vanntett mtb bukse fra Endura og en tynn skalljakke. Dessverre ble det ingen bilder da jeg glemte kamera 😦 Neste gang 🙂

Dette var fra Karljohansvern i Horten, langs kysten til Borre og skog tilbake. Neste tur skal jeg prøve Tjøme kanskje, da det er mer svaberg, fjell og mindre skog som snø og is ennå kan ligge.

Reklamer

Responses

  1. finn blogg du har da pappa

  2. Så bra med tur i dag.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: