Publisert av: henningssykkelblogg | mai 10, 2011

Nesbyen Freeride Camp

Denne helgen, 6-8 mai har endelig sesongen for utforsykling startet 🙂 Den startet med Nesbyen Freeride Camp som ildsjeler i Nesbyen har snekret sammen, og det har de gjort strålende. Jeg var der på fredag i 3 tiden for å få bra plass på campen.

Når jeg er på tur med sykler, sover jeg i bilen. Madrass og skikkelig dyne. Orker ikke telt lengre. Her er sykkelen ute og sjekket så den er klar til kjøring dagen etter.

Lørdagen startet med busshuttling fra campen klokken 10. Knallvær, sol og rundt 17 grader. Skulle bli en perfekt dag. Vi ble shuttlet opp i fjellet, så en kort sykkeltur inn i skogen hvor  leverandører hadde satt opp sine telt. De hadde med seg en masse sykler til utlån. Mange sånne event har sykler til utlån, men pedaler må vi ha selv. Viktig !!!

Mange prøvde sykler de kanskje har tenkt til å kjøpe eller de får plutselig lyst til å kjøpe ny.

Løypenettet nedover skogen var stort og varierende. Det er vel 3 hovedløyper men med mange mellomavstikkere som ender på samme sted i bunn av dalen, hvor vi ble plukket opp av bussen.

Dette er tatt fra toppen hvor vi startet, endte opp i bunn ved elva 🙂

Dessverre hadde vi en ulykke denne dagen. En i naboteltet mitt kom skjevt ut av ett dropp, så traff han en stor stein hvoretter han formelig ble kastet rundt ett tre i 1 1/2 meter over bakken. Krøllet rundt treet er det rette ordet. Han ble hentet i ambulanse. Av hensyn til kompiser og familie skriver jeg hvor han ble skadet, men det var alvorlig men han kan gå selv. Ulykker hender alltid på sånne utfor samlinger men sjelden alvorlig. Litt skrubbsår og vonde ribbein tåler vi men vi liker ikke at noen blir hentet i ambulanse. Resten av dagen var bra, med lunsj i det fri på toppen. Masse hyggelige folk fra fjern og nær.

Etter en lang sykkeldag er vel fortjent med en kald øl på campen. Jeg  til venstre i front, så Terje, Øystein og Ole. Veldig hyggelige gutter som har samme genuine interesse for sykling.

Søndagen var det litt hardere å komme i gang om morgenen. Alle utforgutta var på den lokale puben, Hjørnet hvor vi fikk se filmer fra lørdagens kjøring i skogen, og kanskje litt for mange øl 🙂

Men det er noe av greia det også, det sosiale. Vi er veldig sosiale, og snakker sykkel og sykkelutstyr. Veldig viktig…

Søndagen ble enda varmere enn lørdagen med rundt 20-21 grader i skyggen. Ingen vind i skogen så det ble varmt. Denne dagen ble det endel bilder og filming i skogen, men dette har ikke jeg fått ennå fra han som tok det. Kommer på denne bloggen så fort de er mine hender.

Neste utforevent er åpningen i Hafjell 4-5 juni. Pleier å få med meg det.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: