Publisert av: henningssykkelblogg | mars 30, 2014

Inne sykling

Bilde

Alle legene jeg bruker (2) sa at jeg måtte trene. Mmmm, sa jeg, og jada. Etter en stund fikk jeg en sykkelrulle av min mor. Så da ble det litt sykling foran tv. Discovery 🙂 Mer spennende enn å se i en vegg.

 

Reklamer

Responses

 1. Se der ja. Fulldempere kan brukes til det meste! Synd å høre om sykdommen. Har du noen tips til stiperler i Horten? Har stort sett bare syklet i Hortensmarka samt kyststien pluss noen stier i Åsgårdstrand. Finner ikke mange stisyklister i Horten. Er stort sett grusdampere her i byen.

  • Hei. Hyggelig med tilbakemeldinger. Det er helt riktig at det stort sett, eller bare grusdampere her i Horten. Terrenggruppa her i byen er ikke riktige stisyklister.
   Stier her i distriktet er heller dårlig. De stiene som finnes i Hortensmarka er heller trøtte greier syns jeg da 🙂 På sports appen/nettsiden til Endomondo er en som har satt opp 2 ruter. Vet ikke hvordan de er. Har kart over gamle stier i nordre Vestfold, og har prøvd en på 3 mil. Via søndre Borrevannet, Borreskogen, Kimestad, Adalsskogen, Torbjørnrød, Barkåker, Åsgårdstrand og kyststien til Horten. Syklet forskjellige stier. Navigerte via kart og terreng. Stiene var virkelig gamle for de har ikke vært i bruk på evigheter. Noen steder borte, og siden det hadde vært en lengre regnperiode så var det ett sant slit. Som å sykle i lim nesten hele veien. Men artig likevel.
   Det er en del som sykler mellom Åsgårdstrand og Eik. Også ned mot Slagen. Teieskogen er det også noen stier.
   Du kan finne disse og andre på Terrengsykkel.no. På forumet der. Lesere som legger ut beskrivelser på stier de sykler.
   Anbefales. Jeg har dessverre ingen venner her i distriktet som sykler. Har noen kompiser i Sarpsborg – Fredrikstad område. de har noen flotte stier. De skal ha Fredrikstad Crux Jam og Stifestival. Face gruppe. jeg har sagt, kanskje.
   Søk etter det.
   Kongsberg er konge, men ikke noe man gjør daglig.
   Med mine interesser, Offpist, stisykling og utfor, så bor jeg bor verdens kjedeligste sted 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: